GO9 sledilna naprava

Razširljiva GPS naprava za sledenje vozilom namenjena današnji in prihodnji podpori vašega voznega parka.

Cena izdelka:

Od: 130,54 z DDV

Izberite naročnino:

 • Naročnina - Osnovni paket

 • Naročnina - Pro paket

 • Naročnina - ProPlus paket

Geotab GO9 – evolucija sledenja voznemu parku

Avtomatizirajte. Integrirajte. Uvajajte novosti. Naprava Geotab GO9 je zasnovana povsem na novo in izdelana tako, da izpolnjuje trenutne in prihodnje potrebe vašega voznega parka.

Podatki o vozilu skoraj v realnem času
Pridobite izčrpne in natančne podatke o lokaciji, stanju vozila, vedenju voznika in še mnogo več.

Kompaktna, trajna zasnova
Majhna, a zmogljiva naprava GO9 je v ohišju iz črne plastike ABS, ki upočasnjuje gorenje.

Inteligentni napotki za voznika v vozilu
Izboljšajte vozne navade s pomočjo povratnih informacij v vozilu. Postavite pravila, s katerimi boste omejili neželeno vedenje med vožnjo, na primer prehitro vožnjo, stanje vozila na mestu v prostem teku ali vožnjo brez pripetega varnostnega pasu. Dodatno izboljšajte varnost voznika z zvočnim signalom ali funkcijo Geotab GO TALK, ki omogoča glasovne napotke v vozilu.

Zaznavanje trčenja in obveščanje o trčenju
S funkcijo opozarjanja na trčenje boste na tekočem, prejeli pa boste tudi natančen povzetek dogodkov. Zaznavanje domnevane nezgode bo sprožilo samodejno nalaganje podrobnih podatkov iz naprave, kar bo omogočilo forenzično rekonstrukcijo dogodka.

Celovita kibernetska varnost
Varnostna zaščita platforme Geotab omogoča zaščito podatkov med koncema. Varnostne metode vključujejo preverjanje pristnosti, šifriranje, preverjanje celovitosti sporočila, enolični ID in spremenljive varnostne ključe, posodobitve po zraku, ki z digitalno podpisano vdelano strojno opremo preverjajo, ali so posodobitve prišle iz verodostojnih virov. Varnostne funkcije naprave so vpeljane s potrjenim kriptografskim modulom FIPS 140-2. Potrdilo št. 3371.

Posodobitve na daljavo
Nove posodobitve in izboljšave so v vašo napravo poslane brezstično. Naprava GO9 omogoča začetno oskrbo in posodobitve vdelane programske opreme za napravo po zraku (OTA), GPS (samo GO9) in izbrane mobilne modeme (samo LTE).

Povezljivost z omrežji 2G, 3G in LTE
Komunikacija prek omrežij 2G, 3G in LTE nudi hitrost, kjer jo potrebujete, in obstojnost, s katero boste brez skrbi. Povezljivost z omrežjem LTE je na voljo v izbranih regijah.

Razširljivost naprave prek tehnologije IOX
Vhod IOX vam omogoča, da napravo še bolje izkoristite. Integracija z drugimi ponudniki po vaših željah. Dodatna strojna oprema za ID voznika, ure storitev (HOS), sledenje temperaturi, sledenje opremi, satelitsko komunikacijo in drugo.

Ocene stanja motorja in akumulatorja
Naprava GO9 nudi koristne informacije za električna in običajna vozila, na primer podatke o stanju vozila in stanju napolnjenosti akumulatorja. Beleži identifikacijsko številko vozila (VIN), število prevoženih kilometrov, okvare motorja, podatke o varnostnem pasu in še več.

Vgrajena merilnik pospeškov in giroskop s funkcijo samodejnega umerjanja
Izmerite natančne premike vozila, na primer močno zaviranje in pospeševanje z visokokakovostnim merilnikom pospeškov in giroskopom.

Prednosti naprave Geotab GO9

Novosti strojne opreme GO9

Kodirni prostor naprave omogoča nadaljnjo lastno podporo vozilu in več funkcij, na primer boljšo energetsko podporo za električna vozila in širšo podporo za porabo goriva.

Merilnik pospeškov (analiza osi X, Y in Z) je nadgrajen z giroskopom – ki analizira kotno hitrost (na primer obračanje vozila ob nezgodi ali ostro vožnjo) – ter tako posreduje natančnejše podatke za zaznavanje in preiskavo nezgod.

GPS-modul, posodobljen na GNSS-modul (Global Navigation Satellite System), nudi podporo tako za GPS kot tudi za GLONASS. Novi modul izboljšuje čas iskanja signala (time-to-first-fix) in natančnejše podatke o lokaciji.

Poenostavljene posodobitve

Posodobitve po zraku vključujejo napravo, GPS in izbrane mobilne modeme (samo LTE).

Ob namestitvi sta uporabljeni najnovejša vdelana programska oprema in konfiguracija, kar omogoča višje stopnje zasebnosti, varnosti in zanesljivosti.

Najzmogljivejša naprava GO doslej

Nadgradite na naslednjo generacijo naprav za sledenje vozilom prek GPS-a. Z 32-bitnim procesorjem, večjim pomnilnikom in večjim bralno-pisalnim pomnilnikom je GO9 najzmogljivejša naprava GO doslej.

Za popolne tehnične specifikacije si oglejte podporne dokumente.

Enostavna namestitev

Napravo GO9 enostavno priklopite neposredno v vhod OBD II v vozilu ali uporabite adapter, kjer je to potrebno. Brez potrebe po anteni ali spajanju žic. Naprava se samodejno umeri in tako omogoči namestitev v kateri koli smeri. Oglejte si vse podrobnosti na listu z navodili za namestitev.

Povsem preprosto

Razvijajte, ustvarjajte, integrirajte

Avtomatizacija opravil in integracija telematskih podatkov z vašimi poslovnimi sistemi sta enostavni s kompletom za razvoj programske opreme Geotab (SDK). V storitvi Geotab Marketplace lahko najdete na stotine integriranih rešitev drugih ponudnikov.

Mnenja

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo