Naprava za sledenje vozilom Geotab GO

Odpeljite svoj vozni park v prihodnost z našo naslednjo generacijo inovativnih naprav za sledenje vozilom v živo z naprednim sistemom sledenja.

Zasnovana za podporo vašemu voznemu parku zdaj in v prihodnosti

Predstavljamo najmočnejšo napravo GO doslej. Geotab GO9 je bil v celoti preoblikovan. Zdaj ima 32-bitni procesor, več pomnilnika, več RAM-a in žiroskop. GO9 ima razširjeno zmogljivost za nadaljnjo podporo za domača vozila, izboljšano podporo za porabo goriva, električna vozila in globalno širitev.

Podatki, ki jim ni para

Natančno sledenje vozilom

Zbirajte obsežne in natančne podatke o lokaciji vozila, hitrosti, razdalji in času vožnje, prostem teku motorja in še več. Tudi če je vaše vozilo parkirano v zaprtih prostorih in pod zemljo, se sledenje vozilom GPS in telematika začneta izvajati takoj, ko pričnete z vožnjo. GO9 predstavlja nov modul globalnega navigacijskega satelitskega sistema (GNSS) za hitrejše blokirne čase in vse natančnejše podatke o lokaciji.

Ocena stanja vozila

Pridobite dragocene informacije o ohranjenosti in stanju vozila. Beležite številko VIN, števec kilometrov, napake motorja in drugo. Ti podatki ne pomagajo le pri določanju prednostnih nalog vzdrževanja vozil, temveč pomagajo tudi pri pregledu uporab vozila za prepoznavanje varnih in tveganih voznih navad.

Zaznavanje trčenj in obveščanje

Geotab nudi prvovrstne podatke o dogodkih z večjo obremenitvijo (pospeševanje, zaviranje, zavijanje itd.) in rekonstrukcijo trkov s pomočjo patentiranih algoritmov in merilnika pospeška naprave GO. Če je zaznan sum trčenja, bodo podrobni forenzični podatki samodejno naloženi iz naprave GO, da se omogoči forenzična rekonstrukcija dogodka – vključno z vzvratnimi trki vozila. Obvestila o morebitnem trku prispejo nemudoma po e-pošti in opozorilih na namizju.

Zavarovani podatki

Geotab uporablja overitev, šifriranje in preverjanje integritete sporočil za naprave za sledenje vozilom in omrežne vmesnike Geotab GO. Vsaka naprava Geotab GO uporablja edinstven ID in nestatičen varnostni ključ, zaradi česar je težko ponarediti identiteto naprave. Posodobitve po zraku uporabljajo digitalno podpisano strojno programsko opremo za preverjanje ali posodobitve prihajajo iz zaupanja vrednega vira.

Usposabljanje voznikov v vozilu

Izboljšajte vozne navade, kot sta prehitra vožnja in vožnja v prostem teku, tako da predvajate zvočno opozorilo ali poučite voznika z izgovorjenimi besedami (na voljo kot dodatek). Takojšnje povratne informacije lahko povečajo varnost voznega parka, okrepijo politiko podjetja in spodbudijo vaše voznike, da sprejmejo takojšnje popravne ukrepe.

Napredni zajem podatkov

Vozila pošiljajo podatke iz številnih virov, vključno z motorjem, pogonskim sklopom, instrumentno ploščo in drugimi podsistemi. Z uporabo več notranjih omrežij GO9 zajame veliko teh podatkov.

Enostavna namestitev

Geotab GO9 je majhna naprava za sledenje vozilom, ki se preprosto priključi neposredno v vrata OBD II vašega vozila ali preko adapterja za vozila, ki tega vhoda nimajo. Antena ali spajanje žic nista potrebna. Postopek namestitve je hiter, enostaven in ne zahteva posebnih orodij ali pomoči profesionalnega monterja. Za vse podrobnosti glejte navodila za namestitev.

 

Napredno sledenje vozilom z vgrajeno dostopno točko Wi-Fi.

GO9+: Napredno sledenje vozilom z vgrajeno dostopno točko Wi-Fi

Vzemite Wi-Fi s seboj, kamor koli greste. Geotab GO9+ je najnaprednejša telematska naprava na svetu. Pridobite najsodobnejši vpogled v stanje vozila, podrobnosti o potovanju in še več. Ostanite povezani s hitrim internetom, ki ne črpa vaših podatkov. Kompaktni GO9+ ponuja vse, kar potrebujete za vašo pisarno na kolesih. Izboljšajte učinkovitost in zmanjšajte stroške. Ostanite produktivni in varni. GO9+ je idealen za skupne prevoze, mala podjetja, vozne parke težkih tovornjakov in službena vozila. Oglejte si lastnosti izdelka.

Varnost komunikacije, ki je vodilna v svoji panogi

Geotab sodeluje s panožnimi združenji, univerzami in državnimi organi, da bi izboljšali kibernetsko varnost v telematski industriji. Vključuje njihovo najboljše znanje in zagotavlja njegovo izvajanje s strogimi penetracijskimi testi drugih izvajalcev. Nato te preverjene najboljše prakse uporabi v celotni panogi. Varnostne funkcije naprave se izvajajo z uporabo kriptografskega modula, ki ima certifikat FIPS 140-2. Certifikat #3371

 • Celovita zaščita z uporabo overitve
 • Šifriranje
 • Preverjanje integritete sporočila
 • Individualizirane naprave z edinstvenim ID-jem
 • Nestatični varnostni ključi
 • Digitalno podpisana strojna programska oprema
 • Neodvisna strokovna potrditev s strani tretjih oseb

Razširitev IOX: zmogljivi dodatki za varno prihodnost vašega voznega parka

Spletno platformo za upravljanje voznega parka Geotab lahko kadar koli dodatno razširite, da zagotovite dodatno prilagodljivost in integracijo z izdelki drugih ponudnikov. Izberite vse dodatke, ki ustrezajo vašim potrebam, kot so satelitsko sledenje, ID voznika, delovne ure, meritve temperature, sistemi kamer in drugo.

Satelitsko sledenje, ID voznika, delovne ure, meritve temperature, sistemi kamer in druge dodatke lahko razširite z Geotab IOX.
Geotab GO9 je robustna in zanesljiva naprava za sledenje GPS.

GO9 RUGGED: Robustna in zanesljiva naprava za sledenje GPS

Težki pogoji ali zunanja namestitev niso nobena težava za napravo GO9 RUGGED. Geotabova robustna telematska naprava je zasnovana za vozne parke s težko opremo, gradbenimi stroji, kmetijskimi stroji, motornimi prikolicami in dodatki. Uporablja enako napredno tehnologijo GPS kot Geotab GO, poleg tega pa si lasti še certifikata IP68 in IP69K (mednarodni standard za zaščito pred vdorom trdnih snovi, prahu, visokih temperatur in vode). Oglejte si lastnosti izdelka.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo