Avtokamere s sledenjem GPS

Snemajte videoposnetke visoke ločljivosti z uporabo avtokamer in mobilnih video sistemov, ki so brezhibno integrirani z Geotabovo odprto telematsko platformo za vozne parke.

Zaščitite svoje podjetje s kamerami za vaš vozni park

Zagotovite si jasen pogled na dogodke v primeru trkov ali zavarovalniških sporov. Avtokamere, ki so obrnjene v smeri ceste, zagotavljajo posnetke visoke ločljivosti dogajanja na cesti in okoli vozila. Izbirajte med številnimi rešitvami za armaturne plošče, vključno s povezovanjem do petih kamer za spremljanje notranjosti vozila, opreme ali druge dragocene opreme.

Uporabite avtokamere, da prepoznate tvegano vožnjo

Postavite varnost voznega parka na prvo mesto z avtokamerami. Zagotovite si 360-stopinjski pogled na potovanja in vedenje voznika z naprednimi kamerami v vozilu. Ujemite uporabo mobilnega telefona, kajenje, neupoštevanje varnostne razdalje ali utrujenost voznika, da zmanjšate tveganje. Dodajte še en nivo varnosti z vgrajeno infrardečo LED-kamero za nočno gledanje.

Zmanjšajte pogostost trčenj z avtokamerami z umetno inteligenco

Avtokamere, ki jih poganja umetna inteligenca, lahko napovejo bližnje trčenje in pošljejo opozorilo voznikom, s čimer jim dajo čas, da se odzovejo in se izognejo prometni nesreči. Med usposabljanjem voznikov lahko s pomočjo posnetkov iz avtokamere izboljšate varnost in tudi znižate stroške.

Izboljšajte vedenje voznikov in obvladovanje tveganj

Okrepite svoj program varnosti voznega parka in zmanjšajte tvegano vedenje pri vožnji z rešitvami za armaturne plošče Geotab. Izbirajte med naborom komercialnih avtokamer, ki so enostavne za namestitev, enostavne za uporabo in so popolnoma integrirane s programsko opremo za upravljanje voznega parka Geotab. V živo predvajajte dogodke, oglejte si informacije o potovanju in zemljevidu ter delite videoposnetke prek spletne povezave.

 • Pridobite vpogled v obnašanje na cesti, vključno z agresivno in nezbrano vožnjo
 • Beležite vozne poti
 • Uporabite videoposnetke za podporo usposabljanju voznikov
 • Posnemite in shranite video dokaze o trčenju
 • Prejmite takojšnje besedilno ali elektronsko obvestilo o nesrečah

 

Možnosti in rešitve za avtokamere

Marketplace

Rešitve za armaturne plošče v Geotab Marketplace

Spremljajte okolico vozila, da zmanjšate stroške in izboljšate varnost. Rešitve vključujejo naprave za snemanje videoposnetkov in monitorje, ki lahko voznike opozorijo na nevarne razmere.

Pogosta vprašanja

Katere možnosti kamer za armaturne plošče ponuja Geotab?

Robustna odprta platforma Geotab omogoča integracijo z najboljšimi avtokamerami prek storitve Geotab Marketplace. Zavedamo se, da ena rešitev ne ustreza vsem. Geotab ponuja moč izbire in prilagodljivost ter spodbuja stranke, da izberejo kamero, ki najbolje ustreza potrebam njihovega voznega parka. Poiščite naše razpoložljive rešitve za kamere na Geotab Marketplace.

Kako delujejo avtokamere, vgrajene v Geotab?

Avtokamere, ki so integrirane v Geotab, so razširitev platforme MyGeotab. Mi vam bomo pomagali pri namestitvi dodatka v MyGeotab. Ko prejmete strojno opremo, jo boste lahko namestili v svoje vozne parke. Ko je nameščena, bodo podatki iz kamere skupaj s telematiko in vpogledi v podatke o voznem parku na voljo v MyGeotabu.

Kako namestite avtokamero, vgrajeno v Geotab?

Nekatere kamere lahko nastavite sami, druge pa mora namestiti pooblaščen strokovnjak. Posvetujte se z nami, in pogovorili se bomo o najboljših možnostih za vaš primer.

Katere funkcije ima vgrajena avtokamera Geotab?

Na Geotab Marketplace so na voljo različne možnosti kamer. Funkcije za vsako rešitev segajo od pretakanja v živo in videa na zahtevo do infrardečega vmesnika, kamer ADAS in še veliko več. Odločite se na podlagi funkcij in primerov uporabe, ki so najbolj pomembni za vaš vozni park.

Kako dolgo ostane posnetek shranjen na avtokameri?

To se razlikuje glede na posamezno rešitev. Vendar pa je pomnilnik mogoče dodati in prilagoditi glede na zahteve stranke. Za specifikacije avtokamer se obrnite na nas in vam bomo svetovali.

Kako si lahko ogledam posnetke svoje avtokamere?

Naši partnerji pri Marketplaceu zagotavljajo platformo, na kateri si lahko uporabniki ogledujejo in upravljajo videoposnetke. Z našo integracijo lahko stranke Geotab dostopajo do teh platform neposredno s svoje lokacije MyGeotab, ne da bi se jim bilo treba ponovno identificirati.

Kako delujejo sistemi avtokamer?

Čeprav vsaka kamera ali video rešitev deluje drugače, princip delovanja na splošno vključuje povezano kamero (ali več kamer), ki lahko snema videoposnetke. Videoposnetek je na voljo za ogled na platformi uporabniškega vmesnika, ki je integriran s platformo MyGeotab.

Kakšne so prednosti avtokamer?

Podjetje ima lahko veliko koristi od uporabe avtokamer in videoposnetkov. Uporabniki Geotaba lahko koristijo posnetke iz avtokamer za zbiranje dokazov za zaščito pred sodnimi postopki, za opozarjanje voznikov na nevarne situacije, za proaktivno usposabljanje voznikov z namenom obvladovanja tveganj ali za zagotavljanje varnosti. Med različnimi možnostmi, ki so na voljo v Geotab Marketplace, lahko naše stranke izberejo kamero, ki najbolje ustreza njihovim prioritetam.

Ali se lahko avtokamera integrira s sledenjem GPS?

Da, vse rešitve za kamere, videoposnetke in sisteme ADAS na platformi Marketplace se lahko integrirajo s platformo MyGeotab. Tako si lahko ogledate in upravljate videoposnetke na nadzorni plošči za upravljanje voznega parka skupaj z drugimi telematskimi podatki. Nekatere naše partnerske rešitve omogočajo strankam, da izkoristijo pravila in izjeme Geotab za določanje, kdaj bo videoposnetek posnet ali označen.

Ali je avtokamera Geotab primerna za vse vrste gospodarskih vozil?

Da, na platformi Geotab Marketplace lahko najdete avtokamere in druge video rešitve za vse vrste gospodarskih vozil, kot so težka, srednje težka ali lahka tovorna vozila, kombiji in potniška vozila.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo