Varnost voznega parka

Izboljšajte varnost na obeh straneh krmila. Izkoristite Geotab rešitve za upravljanje voznega parka za dobro počutje vaših voznikov in ljudi povezanih z voznim parkom.

Poročanje o varnosti voznika

Naj bo izboljšanje varnosti voznikov in varnost voznega parka v ospredju s spremljanjem ključnih meritev voznega parka in zmanjšanjem števila prometnih nesreč. Spoznajte svoje voznike in njihove vozne navade v MyGeotab s poročili o varnosti na armaturni plošči, varnostnimi opozorili po meri, naprednimi sistemi za preprečevanje naletov in še več.

Trening voznikov

Bodite proaktivni. Spremljajte varnost voznega parka v realnem času in nudite usposabljanje voznikov v vozilu neposredno preko naprave Geotab. Spodbujajte dobre vozne navade in implementirajte aplikacije za gamifikacijo, kot je Driver Challenge, da motivirate in spodbujate prijateljsko tekmovanje med vašimi vozniki za večjo varnost.

Spremljajte varnost voznega parka v realnem času

V realnem času spremljajte hitrost vozila, naglo in ostro zavijanje. Nastavite opozorila in prejemajte obvestila, ko je zaznano tvegano vedenje pri vožnji. Uporabite poročila o trendih, da ugotovite, kateri vozniki voznega parka potrebujejo dodatno usposabljanje.

Posredujte povratne informacije voznikom v vozilu

Popeljite svoj program usposabljanja voznikov na višjo raven. Zagotovite takojšnjo povratno informacijo voznikom kar v vozilu z zvočnim opozorilom ali govornimi navodili z napravo GO TALK.

Bodite proaktivni pri varnosti

  Orodja Geotab za usposabljanje voznikov vam lahko pomagajo zgraditi kulturo varnosti. Sodelujte s svojimi vozniki, da dosežete pozitiven rezultat.

  Nekaj prednosti usposabljanja voznikov s telematiko:

  • Zmanjšajte prehitro vožnjo
  • Zmanjšajte čas vozila v prostem teku
  • Povečajte učinkovitost porabe goriva
  • Povečajte uporabo varnostnega pasu
  • Zmanjšajte obrabo motorja

  Motivirajte voznike

  Identificirajte najbolj uspešne v svojem voznem parku in prepoznajte njihov prispevek s poročilom o točkovanju voznikov. Spodbujajte prijateljsko konkurenco tako, da motivirate svoje voznike s programom gamifikacije voznega parka.

  Gamifikacija

  Navajamo nekaj splošnih prednosti gamifikacije za vaše zaposlene:

  • Motivacija
  • Večje zadovoljstvo
  • Spodbuda za učenje

  Za vozni park je lahko gamifikacija močan način za krepitev politik podjetja in izboljšanje varnosti voznikov ter drugih ciljev voznega parka. Prednosti gamifikacije se lahko razširijo tudi na povečanje angažiranosti voznikov in bogatenje kulture podjetja. Kot pri vsaki rešitvi sta pomembna fleksibilnost in možnosti prilagajanja.

  Aplikacija Driver Challenge

  Driver Challenge je vznemirljiv nov način za sodelovanje, motiviranje in poučevanje vaših voznikov. Vsakodnevno vožnjo spremenite v prijateljsko tekmovanje z našo rešitvijo za igranje iger. Vozniki se točkujejo in primerjajo na podlagi KPI-jev, ki jih izberete. Sledijo se trendi in analizirajo, da voznikom in menedžerjem omogočijo vpogled v to, kaj je treba izboljšati in kdo si zasluži priznanje.

  Izboljšajte varnost in produktivnost vašega voznega parka. Ste pripravljeni na izziv?

  Upravljanje in usposabljanje voznikov – pametna naložba v vaše podjetje

  Usposabljanja so odličen način, da s svojo ekipo delite pozitivne povratne informacije in pomagate svojim voznikom voznega parka, da ostanejo varni in produktivni na cesti. Okrepite pozitivno vedenje z deljenjem resničnih primerov, kako so vaši vozniki v ključnem trenutku ravnali pravilno. Analizirajte podatke, pridobljene preko rešitev za usposabljanje voznikov v MyGeotab, da določite merila uspešnosti za vaš vozni park in identificirate področja, kjer se lahko izboljšate kot skupina. Vzpostavite pričakovanje, da bodo varni in dobro obveščeni vozniki priznani in cenjeni.

  Pogosto se stroški usposabljanja voznikov izravnajo z manjšimi izdatki za globe in prometne nesreče. Gojite okolje, ki daje prednost varnosti voznega parka z inštruiranjem in usposabljanjem. Vlaganje v usposabljanje voznikov pomaga vaši ekipi ostati samozavestni na cesti. Pravilno ravnanje v danem trenutku lahko naredi vso razliko – varnost postavite na prvo mesto. Izzovite svoje voznike, naj izboljšajo svoje veščine z zanimivimi scenariji, usposabljanjem, ki temelji na gamifikaciji, in priložnostmi, da posredujejo povratne informacije.

  Avto kamere

  Brezhibno integrirane rešitve za avto kamero odpravijo ugibanja glede naletov in drugih kritičnih prometnih dogodkov. Preglejte posnetke visoke ločljivosti in shranite video posnetke za kasnejšo uporabo kot dragocen vir za usposabljanje vaših voznikov.

  0
   0
   Košarica
   Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    Calculate Shipping
    Dodajte kodo