Povezava programskih rešitev

Uporabnost rešitve se lahko razširi z integracijo programskih rešitev, ki jo Geotab omogoča z orodjem SDK (Software Development Kit). Poenostavite ali avtomatizirajte procese za večji izkoristek časa in ostalih resursov ali pa dodajte funkcijo, ki jo potrebujete za vaše specifične procese. Razvijte aplikacije za telefon ali tablico, integrirajte programsko rešitev poljubnega ponudnika, ustvarite MyGeotab dodatke, zahtevnejša poročila in drugo.

Prednosti MyGotab SDK:

 • Varnost – TLS 1.2 obvezen,
 • SDK je na GitHub-u – lahko dodajate rešitve,
 • API runner za učenje in hiter preizkus,
 • Prijavite se enkrat nato pa uporabite ID seje,
 • Meje rezultatov so le za zagotavljanje stabilnosti,
 • Uporabite GetFeed za optimizacijo povzetka vaših podatkov,
 • Geotab forum za dodatno pomoč.

Sinhronizacija v realnem času

Uporabite API povezavo za izvoz podatkov v svoja procesna orodja in okolja in jih sinhronizirajte z vašimi ostalimi podatkovnimi rešitvami. Preprosto povzemite aktivne in izračunane podatke vključno z diagnostičnimi napakami in izjemnimi dogodki.

Razvijte svoje rešitve in dodatke za Geotab

Razširite MyGeotab z rešitvami prilagojenimi vašim procesom. MyGeotab SDK že vsebuje nekaj primerov kod in rešitev za lažji začetek za vaše razvijalce. Povečajte funkcionalnost z dodatnimi gumbi ali stranmi s katerimi v MyGeotab dodate vaše podatke preko API-ja. S tem imate vse potrebne podatke na enem mestu preprostem za uporabo.

Prilagodljivost in nadzor z Geotab odprtim okoljem

V splošnem so konkurenčne rešitve zaprta okolja. Z njim ima uporabnik omejen dostop do podatkov in možnost razširitev, ki jih ponudnik nudi za dodatno plačilo. MyGeotab okolje je odprto in prirejeno za stranke ter razvijalce. Z odprtostjo okolja pridobite dostop do vseh vaših podatkov, katerih analitiko si poljubno prilagodite. MyGeotab SDK kot že omenjeno dodatno poenostavi in avtomatizira vaše procese.

Povezava senzorjev in drugih strojnih naprav

Senzorje in strojne naprave lahko povežete v enotno Geotab okolje. Povežite vse podatke vozil z eno napravo in si optimizirajte poslovni proces

Popolna kontrola vaših podatkov

Vedno se odločajte na osnovi relevantnih podatkov. Uporabite možnost dodajanja podatkov drugih sistemov in naprav v enotno okolje v katerem zbirate in shranjujete vse podatke vozila – Iot.

Prilagodljiva integracija senzorjev

Geotab podpira integracijo zunanjih naprav preko CAN-a, USB-ja in RS232. Ali imate zunanjo napravo, ki zbira podatke in se lahko poveže z enim omenjenih protokolov? Če imate, vam lahko Geotab pomaga danes in vam bo tudi v prihodnje.
Izkoristite možnosti, ki jih ponuja tehnologija IOX. Povežite strojno opremo z Geotab GO napravo za dodatne funkcionalnosti s pomočjo Hardware Development Kit-a.

Odkrijte vse prednosti Geotab IOX dodatkov:

 • Podatki senzorjev in ostale strojne opreme na enem mestu za shranjevanje in obdelavo,
 • Ustvarite sporočila za komunikacijo z Geotab okoljem ali iz Geotab okolja pošljite ukaz za različnih metode in protokole,
 • IOX doda Geotabu še več možnosti in rešitev.

Ena razširitev z veliko možnosti: IOX (Input-Output Expander)

IOX vhod je edini vhod na Geotab GO napravi. Geotab ponuja nekatere IOX rešitve z že razvito podporo Geotab okolja nekatere pa omogočajo stranki razvoj specifične povezave – navedenih je nekaj možnosti:

 • IOX-NFCREADER – vmesnik med napravo Geotab GO in NFC oddajnikom uporaben v prvi vrsti za identifikacijo voznika,
 • IOX-CAN – omogoča strankam, da integrirajo podatke kot so na primer teža, merjenje tlaka v pnevmatikah, povezavo kamer ipd.,
 • IOX-OUTPUT – omogoča pošiljanje ukazov vozilu v skoraj realnem času, kot na primer opozarjanje voznika na izjemen dogodek, vstop v prepovedano cono ipd.,
 •  IOX-RS232 – omogoča dvosmerno komunikacijo, kot je opisana zgoraj na primer povezavo z monitorjem v vozilu,
 • IOX-AUX – branje do osmih vhodnih podatkov na enem IOX kablu kot na primer varnostne pasove, sirene, hladilne naprave itd.,
 • IOX-ALERT – voznik opozori centralo na izjemno okoliščino,
 • IOX-BT – bere podatke BlueTooth oddajnikov.

Z IOX dodatki Geotab postane ekosistem. Zelo preprosta in patentirana rešitev omogoča nešteto možnost že danes in jih bo še več v prihodnje.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo