Ocena primernosti električnih vozil (EVSA)

Razmišljate o zamenjavi avtomobilov na gorivo z električnimi vozili? Ugotovite, katera električna vozila so najbolj primerna za potrebe vašega voznega parka z našo oceno primernosti EVSA.

Kaj je ocena primernosti električnih vozil (EVSA)?

Ocena primernosti električnih vozil, ki temelji na največjem naboru resničnih podatkov o zmogljivosti električnih vozil, vključuje priporočila za električna vozila, ki temeljijo na podatkih, tako da bo vaš prehod na električno energijo čim bolj nemoten.

Analizirajte edinstvene vozne profile in vzorce vašega voznega parka, da ugotovite, katera vozila v vašem voznem parku so najbolj primerna za zamenjavo z električnimi vozili. Prejmite prilagojena priporočila za znamke in modele, ki upoštevajo: razpoložljivost električnih vozil na lokalnem trgu, zmogljivost električnih vozil v ekstremnih vremenskih razmerah in finančne dejavnike, povezane z nabavo električnih vozil.

Prejmite načrt elektrifikacije voznega parka, ki analizira skupne stroške lastništva in razkrije možne prihranke pri prehodu na električna vozila v vašem voznem parku.

Odkrijte, kako dolgo bo zdržala baterija vašega električnega vozila.

Če razmišljate o dodajanju električnih vozil v svoj vozni park, vam bo razumevanje, kako hitro se bodo baterije električnih vozil iztrošile, pomagalo pri izbiri ustreznega vozila. Izguba zmogljivosti bo vplivala na doseg, stroške lastništva in pričakovano preostalo vrednost.

Oglejte si združene povprečne podatke za 24 znamk in modelov vozil z orodjem za razgradnjo baterije. Naš nabor podatkov temelji na realnem stanju baterije, merjenem na podlagi podatkov 6.300 voznih parkov in potrošniških električnih vozilih, ki predstavljajo 1,8 milijona podatkov. Krivulje degradacije prikazujejo povprečen trend in jih je potrebno tudi tako obravnavati – kot splošen vpogled in ne kot natančno napoved.

Orodje iztrošenosti baterije vam omogoča primerjavo razgradnje baterije skozi čas za različne znamke vozil in letnikov. Degradacija temelji na opazovanih podatkih, zato bodo imela novejša modelna leta krajše degradacijske črte.

Za primerjavo več vozil kliknite simbol “+” in dodajte več modelov. Opomba: vključeni so samo modeli, pri katerih ima Geotab dovolj podatkov za prikaz. To orodje se bo občasno posodabljalo, ko se bo zbiralo in analiziralo več podatkov.

Opomba: Vključeni so samo modeli, pri katerih ima Geotab dovolj podatkov za prikaz. To orodje se bo občasno posodabljalo, ko se bo zbralo in analiziralo več podatkov.

Finančna analiza

Boste s prehodom na električno energijo dejansko prihranili denar? Če je odgovor da, koliko? Določite potencialni prihranek pri stroških in ugotovite skupne stroške lastništva ob prehodu na električna vozila.

Zagotavljanje dosega

Za vedno se rešite skrbi glede dosega vašega voznega parka. Prejmite natančna priporočila znamk in modelov električnih vozil, ki so primerna za to nalogo. Ta poglobljena analiza, ki temelji na resničnih podatkih o zmogljivosti električnih vozil, vam pove, ali lahko akumulator še vedno pokrije vaš zahtevani doseg v ekstremnih vremenskih razmerah.

Vpliv na okolje

Količinsko opredelite koristi prehoda na električna vozila za okolje. Ugotovite, za koliko se bodo zmanjšale emisije ogljika vašega voznega parka ter kolikšno bo splošno zmanjšanje porabe goriva v primerjavi z dejanskimi trenutnimi statističnimi podatki voznega parka.

Prednosti ocene primernosti EVSA s strani Geotaba

 • Določite najboljše kandidate za zamenjavo z električnimi vozili na podlagi dejanskih voznih profilov in resničnih podatkov o zmogljivosti električnih vozil
 • Izkoristite ocene EPA in WLTP, da vključite prihajajoče modele električnih vozil in si lažje predstavljate potencial elektrifikacije v prihodnosti
 • Naučite se, katera električna vozila so najbolj finančno smiselna z analizo prihrankov skozi njihovo življenjsko dobo
 • Ugotovite, koliko lahko vaš vozni park zmanjša emisije CO2 in porabo goriva
 • Zagotovite si, da imajo električna vozila zmogljivosti dosega, ki jih potrebujete, in to tudi v ekstremnih vremenskih razmerah
 • S priročnim DIY-orodjem hitro ocenite več scenarijev elektrifikacije, značilnih za vaše podjetje

 

Študija primera

Upravljanje voznega parka podjetja: odkrivanje potenciala elektrifikacije voznega parka

Oglejte si, kako bi lahko s prehodom na električna vozila prihranili 33 milijonov dolarjev in 194.000 ton emisij CO2 v štirih letih.

Blog

Elektrifikacija vašega voznega parka se ne bo zgodila čez noč

Naučite se, katera vprašanja si morate zastaviti, da ustvarite učinkovito strategijo prehoda.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo