Sledenje voznikom

Izboljšajte obnašanje voznika z našim robustnim naborom orodij za sledenje in usposabljanje voznikov. Poiščite rešitev, ki je prava za vaše podjetje – Geotab vam ponuja možnost, da prilagodite rešitev tako, da ustreza vašim osebnim poslovnim potrebam, od točkovnikov in poročil o trendih do sistemov za preprečevanje trkov.

Zakaj sledenje voznikom?

Agresivna vožnja povzroča prekomerno porabo goriva in nepotrebno obrabo in poškodbe na vozilu. Poleg tega lahko nevarna vožnja vodi do trkov, poškodb ali dragih sodnih sporov. Upravljavci voznega parka lahko rešujejo te težave s sledenjem voznikov in coachingom s telematiko.

Agresivno vožnjo lahko upravljavci voznega parka omilite s sledenjem voznikov in izobraževanjem s pomočjo sledilne naprave Geotab.
Prilagodljiv sistem obveščanja MyGeotab za prejemanje obvestil po e-pošti ali besedilnih sporočilih na podlagi vnaprej določenih pravil.

Takojšnja obvestila MyGeotab

Izkoristite prilagodljiv sistem obveščanja MyGeotab za prejemanje obvestil po e-pošti ali besedilnih sporočilih na podlagi vnaprej določenih pravil za uporabnika. Bodite na tekočem z vsakodnevnimi dejavnostmi voznega parka, kot je nevarno vedenje pri vožnji ali, ko vozniki vstopajo ali izstopajo iz določenih območij.

Izboljšajte vedenje voznika

Izkoristite tehnologijo Geotab sledenja voznemu parku in uporabniški vmesnik MyGeotab, ki je enostaven za uporabo za izboljšanje vedenja pri vožnji s kazalniki, s poročili o trendih in inovativnimi rešitvami dodatkov za ohranjanje pozornosti voznika in izogibanje trkom.

Sledenje in upravljanje vozil

Enostavno spremljajte svoja sredstva v MyGeotab. Z Geotabom ste lahko sproščeni, saj boste v vsakem trenutku vedeli kje se nahaja, vključno z iskanjem izgubljenih prikolic ter upravljanjem in nadzorom njihove uporabe in lokacije. Izboljšajte svoj rezultat z zanesljivim sledenjem sredstev Geotab.

GPS sledenje sredstev v realnem času

Natančno spremljajte vozni park z GPS sledenjem in hitro poiščite izgubljeno opremo. Sledilniki sredstev imajo robustno zasnovo in dolgo življenjsko dobo baterije, primerni za uporabo na prostem in v težkih vremenskih razmerah. Na voljo so tudi naprave za sledenje z napajanjem na sončno energijo.

Razumite in izboljšajte uporabo sredstev

Izboljšajte upravljanje sredstev voznega parka z globljim vpogledom v to, kako se vaša sredstva uporabljajo. Nudimo poročila o dejanski izkoriščenosti sredstev, času zadrževanja, premikih na dvorišču ter času vstopa in izstopa iz dvorišča. Integracija z Geotabom pomeni, da lahko spremljate trende glede uporabe sredstev in lokacije neposredno iz platforme MyGeotab.

Spremljajte stanje sredstev

Preprosto spremljajte status in stanje svojih sredstev na daljavo. Nastavite takojšnja opozorila za vstop ali izstop iz geo območja, spremembo temperature in svetlobe, udarce in druge pragove.

Načrtovanje poti in dispečiranje

Hitro se odzovite na spreminjajoče se razmere tako, da v realnem času razporedite voznike preko MyGeotab. Rešitve Geotab za usmerjanje izboljšujejo produktivnost in pomagajo znižati stroške, saj vodijo vaš vozni park po pravi poti.

Preprosta optimizacija poti

Načrtujte poti in postanke, kjer zaposleni izvedejo storitev. Dodajte območja za natančnejše spremljanje in opozorila. Uporabite napredne rešitve za optimizacijo, ter si s tem prihranite čas in gorivo.

Integrirani dodatki programske opreme za načrtovanje poti

Zastoji v mestih močno vplivajo na delovanje voznega parka. Izbirajte med številnimi aplikacijami za načrtovanje poti in razporejanje na Geotab Marketplace. Poiščite najboljše poti za povečanje učinkovitosti in znižanje stroškov.

Sledenje voznega parka v realnem času

Pošljite svoje voznike v realnem času z uporabo MyGeotab. Z integracijo Garmin še izboljšajte produktivnost. Svojim vozilom in voznikom lahko pošljete nova opravila, lokacije prevzema in dostave, cone ali celotne poti.

Dvosmerna komunikacija

Vmesnik Garmin za prikaz dispečerskih sporočil in programska oprema za upravljanje voznega parka Geotab omogočata neposredno komunikacijo z voznikom prek besedilnih sporočil in tudi takojšnjo preusmeritev s pozivnimi sporočili za »novo destinacijo«. Vozniki lahko potrdijo, da je bilo sporočilo prebrano, odgovorijo na vprašanja z da ali ne in tudi potrdijo v naprej pripravljena kratka sporočila, da se odpravi odvračanje pozornosti in uporaba mobilnega telefona v vozilu. Druge standardne funkcije vključujejo samodejna obvestila o postanku na cilju, predvideni čas prihoda, pregled dispečerja voznega parka, kdaj so sporočila prejeta in prebrana ter pregled statusa voznika na zaslonu.

Razumite podatke o svojem voznem parku z orodji za poročanje po meri v MyGeotab.

Poročila o upravljanju voznega parka

Razumite podatke o svojem voznem parku z orodji za poročanje po meri v MyGeotab. Izboljšajte produktivnost, učinkovitost, varnost in še več z dragocenimi vpogledi, pridobljenimi iz vaših podatkov. Analizirajte svoj vozni park na enotni platformi za upravljanje voznega parka še danes.

Svoboda v fleksibilnosti

Napredna prilagodljivost poročanja Geotab zagotavlja informacije, ki jih želite, kot jih želite in ko jih želite. Poiščite uporabna poročila v MyGeotab in jih prilagodite svojim edinstvenim poslovnim potrebam. Implementirajte poročilo o oceni varnosti voznika in s tem povečajte varnost voznika in izboljšajte vozne navade v vašem voznem parku, ali zaženite poročilo o profilu hitrosti za vizualno predstavitev dejanske in predpisane hitrosti na cesti. S temi in drugimi poročili po meri odkrijte neskončne možnosti.

Poročilo o zgodovini potovanj

Spremljajte zgodovino potovanj in ocenite produktivnost. Oglejte si vozila posamezno ali jih analizirajte skupaj, da bolje razumete vsakodnevne dejavnosti in odkrijete področja za izboljšave.

Napredno poročilo o obvladovanju tveganj

Sledite voznim vzorcem za večjo varnost, učinkovitost in produktivnost voznega parka. Skrajšajte čas prostega teka, vzvratno vožnjo in bodite opozorjeni, ko pride do zlorabe ali okvar na motorju. Upravljajte splošno učinkovitost vožnje s spremljanjem števila postankov, povprečne hitrosti, skupnega trajanja vožnje in še več.

Dnevnik podatkov in poročil o trkih

Zajemite zanesljive informacije iz vsakega vozila v vašem voznem parku na enem osrednjem mestu. Pridobite vidljivost do GPS lokacije vozila, podatkov merilnika pospeška, podatkov o motorju, porabe goriva, vrtljajev in še veliko več! Oglejte si delovanje vozila po trku, tako da opazujete vozne navade, smer in moč udarca.

Poročila o zgodovini potovanj, trkih, obvladovanju tveganj.
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo