Poročanje o varnosti voznika

Vaši zaposleni so največje bogastvo vašega podjetja. S poročanjem o varnosti voznikov Geotab, imate boljši vpogled v to, kako so se odrezali vaši vozniki, in kje bo morda potrebno dodatno usposabljanje.

Razumevanje varnostnih trendov vaših voznikov

Varnostna poročila nadzorne plošče nudijo hiter pregled najbolj tveganih voznikov vašega voznega parka in splošno oceno varnosti. Poroča ključne meritve za vaš vozni park, kot so hitrost, ostro zaviranje, vzvratna vožnja, uporaba varnostnega pasu in drugo.

Nastavitev varnostnih opozoril

Z Geotabom lahko ustvarite pravila voznega parka po meri in prejmete e-poštno ali SMS obvestilo (integracija), ko pride do kršitev. Bodite obveščeni o morebitnih trkih, da boste lahko ustrezno ukrepali.

Napredni sistem za pomoč vozniku

Pomagajte svojim voznikom prepoznati tveganje in se izogniti nevarnosti trka, preden lahko do njega sploh pride, z naprednim sistemom za preprečevanje trkov (ADAS). Več o Geotabovih naprednih integracijah za preprečevanje trkov.

Veste, koliko vas stane nevednost?

To, česar ne veste, vas lahko stane. Stroški, povezani s trčenjem vozil, se hitro naberejo. Poskrbite za varnost svojega voznega parka in vložite v dobro počutje svojih voznikov s poročanjem o varnosti voznika po meri Geotab. Spremljajte te meritve in še več:

 • Prekoračitev dovoljene hitrosti
 • Naglo zaviranje
 • Vzvratna vožnja
 • Ostro zavijanje
 • Uporaba vozila izven delovnega časa
 • Vožnja brez varnostnega pasu

 

Blog

Zajezite naraščajoče stroške trčenj

Sprejmite proaktivne ukrepe za zmanjšanje pogostosti trkov vozil in zmanjšanje stroškov voznega parka, povezanih s popravili in izpadi. Postanite proaktivni.

Marketplace

Poročanje z Geotab Marketplace

Poiščite specializirana poročila, prilagojena različnim scenarijem. Rešitve vključujejo načine za sledenje kršitvam iz področja delovnega časa, določanje porabe goriva, oceno možnih prihrankov voznega parka in oceno varnosti voznikov.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo