Individualna uporaba

Geotab omogoča sledenje vozilu in zagotavlja prenos podatkov po vsej Evropi in širše.

Naprava poleg sledenja ponuja bogato paleto dodatnih funkcij, kot je povzetek podatkov vozila v primeru prometne nesreče, o trenutnem načinu vožnje, zagotavlja podatke o varnostni razdalji, o uporabi varnostnega pasu in še mnogo več. Hkrati shranjuje podatke o motorju vozila ter vozila samega.

Geotab pridobiva podatke v realnem času (aktivno sledenje), na podlagi algoritma krivulje patentiranega s strani Geotab Inc.

Vsi podatki so shranjeni v podatkovnih bazah za kasnejšo podrobnejšo analizo z namenom izboljšav na področju varne vožnje in boljše zaščite voznikov in vozil.  Spletna aplikacija uporabnikom omogoča nastavljanje pridobivanja podatkov in prikazovanja v skladu z njihovimi potrebami na MyGeotab panelu. V aplikaciji je mogoče nastavljati najrazličnejša pravila, cone in spremljati aktivnost v živo.

Geotab naprava poleg sledenja ponuja bogato paleto dodatnih funkcij.

Nekaj najpogostejših scenarijev uporabe naprave

Osebno/lastno vozilo

ki ga uporabljajo tudi drugi družinski člani in/ali mladi vozniki, saj Geotab omogoča nadzor nad pregledom vožnje in postanki. Možno je nastaviti tudi opozorila za prehitro vožnjo in nedovoljeno uporabo vozila – v primeru tatvine. Hkrati pa Geotab platforma ponuja številna pred pripravljena poročila o stroških vozila, vzdrževanja in goriva.

Manjši obrtniki

ki vozilo uporabljajo tako za poslovne, kot tudi za osebne namene. V času osebne uporabe vozila – npr. v popoldanskem času, je možno nastaviti sledenje na osebni način, kar pomeni, da v tem času ne bosta beležena lokacija in gibanje vozila. Hkrati Geotab omogoča tudi nastavitev sledenja na samo določenih območjih. Z uporabo osebnega načina je poenostavljeno generiranje potnih nalogov.

Manjša podjetja

kjer je vozilo v uporabi med dvema ali več uporabniki. Z uporabo dodatka za identifikacijo voznika, je možno spremljanje kdo, kdaj in koliko časa se je zadrževal na določenem območju, število dogodkov prehitre vožnje, naglega zaviranja ali ostrega zavijanja, število postankov vozila, čas ko je bilo v prostem teku, kode napak na motorju (DTC) vozila in predviden čas vzdrževanja.

Sledenje inventarja, zabojnikov, orodja in opreme

omeji izgube sredstev in zmanjša čas, porabljen zaradi pozabljene opreme, kot so na primer kovčki z orodjem ali medicinska oprema. Sledenje je omogočeno preko oddajnika, ki deluje brez napajanja in je na voljo v različnih oblikah. Oddajnik samodejno ustvari opozorilo vsakič, ko bo vaša oprema izven določenega obsega.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo