Rešitve za sledenje sredstvom

Kmetijska mehanizacija sedaj z izboljšano produktivnostjo in izkoristkom s sledenjem sredstvom v živo in upravljanjem priklopnikov, zabojnikov, generatorjev in drugega.

GPS-sledenje sredstvom v živo

Nadzorujte dragocena sredstva svojega voznega parka, ko so na poti, s pomočjo sledenja GPS. Poiščite svojo opremo in jo uspešno pridobite nazaj. Sledilniki sredstvom so robustno zasnovani in imajo dolgo življenjsko dobo akumulatorja, primerni pa so za uporabo na prostem in v težkih vremenskih razmerah. Na voljo so tudi naprave za sledenje na sončno energijo.

GPS naprava Geotab za sledenje delovnim strojem in kmetijski mehanizaciji.
Spremljajte dejansko izkoriščenosti delovnih strojev, čase mirovanja, vožnjo po industrijskih dovozih ter čase vstopa in izstopa iz dovozov.

Boljše razumevanje in uporaba sredstev

Izboljšajte upravljanje sredstev voznega parka z globljim vpogledom v to, kako se vaša sredstva uporabljajo. Pomagajte si s poročili o dejanski izkoriščenosti sredstev, časih mirovanja, vožnji po industrijskih dovozih ter časih vstopa in izstopa iz dovozov. Integracija z Geotabom pomeni, da lahko spremljate trende glede uporabe sredstev in lokacije neposredno na napravi MyGeotab.

Spremljajte stanje sredstev

Zlahka spremljajte stanje svojih sredstev na daljavo. Nastavite takojšnja opozorila za vstop ali izstop iz geografsko omejenega območja, spremembo temperature in svetlobe, trčenja in druge mejne vrednosti.

Spodbujajte produktivnost s sledenjem sredstvom voznega parka

Takoj poiščite sredstva, ko jih potrebujete, in zmanjšajte čas, ki je potreben za iskanje pozabljene opreme in orodja. Sledenje sredstvom s pomočjo GPS-a je idealna rešitev za različna sredstva in vozne parke v vsaki panogi:

 • Transport in logistika
 • Gradbeništvo
 • Prehrambena ali farmacevtska industrija
 • Urejanje okolice
 • Nafta, plin in rudarstvo
 • Javne gospodarske službe
 • Policija in prvi posredovalci

 

Blog

Zmanjšajte stroške vzdrževanja z dinamičnim sledenjem sredstvom

Ali preveč zapravljate za vzdrževanje priklopnikov? Naučite se, kako lahko dinamično sledenje sredstvom uporabite za izbiro najboljšega termina za vzdrževanje priklopnikov in zmanjšanje skupnih stroškov voznega parka.

Marketplace

Rešitve za sledenje sredstvom prek GPS-a v Geotab Marketplace

Zlahka sledite priklopnikom, zabojnikom, generatorjem in drugim premičnim sredstvom. Rešitve vključujejo naprave za sledenje sredstvom na akumulator ali baterijo, tudi s polnjenjem na sončno energijo ter naprave s tehnologijo Bluetooth.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo