Usposabljanje voznikov

Integrirane rešitve za usposabljanje voznikov vam pomagajo pri spodbujanju dobrih voznih navad in doseganju ciljev glede voznega parka.

Spremljajte varnost voznega parka v živo

V živo spremljajte tvegane načine vožnje, kot so prehitra vožnja in ostro zaviranje. Nastavite opozorila in prejemajte obvestila, ko je zaznano tvegano vedenje med vožnjo. Oglejte si poročila o trendih, da ugotovite, kateri vozniki voznega parka potrebujejo dodatno usposabljanje.

Posredujte neposredne povratne informacije vozniku v vozilu

Dvignite svoj program usposabljanja voznikov na višjo raven. Zagotovite takojšnje povratne informacije voznikom kar v vozilu z zvočnim opozorilom ali govornimi navodili GO TALK.

Motivirajte voznike

Poiščite najbolj uspešne voznike v svojem voznem parku in nagradite njihov prispevek s poročilom o uspešnosti voznika. Spodbujajte prijateljsko konkurenco tako, da motivirate svoje voznike s programom igrifikacije voznega parka.

Uberite proaktiven pristop k varnosti

Geotabova orodja za usposabljanje voznikov vam lahko pomagajo zgraditi kulturo varnosti. Sodelujte s svojimi vozniki, da dosežete pozitiven rezultat. Tukaj je nekaj prednosti usposabljanja voznikov s telematiko:

 • Manj prehitre vožnje
 • Manj vožnje v prostem teku
 • Boljši izkoristek goriva
 • Pogostejša uporaba varnostnega pasu
 • Manjša obraba motorja

 

Študija primera

Vozni park gradbeno inženirskega podjetja uspešno zmanjšal pogostost trčenj s pomočjo telematike

Podjetje Black and Veatch je s pomočjo telematike uspešno izboljšalo svojo povprečno oceno varnosti voznega parka in zmanjšalo povprečno število trčenj na milijon milj.

Marketplace

Rešitve za usposabljanje voznikov v Geotab Marketplace

Spodbujanje varnih voznih navad in usposabljanje vam lahko pomagata prihraniti čas in denar ter rešiti življenja. Rešitve vključujejo poročila o obvladovanju tveganja, spremljanje utrujenosti in strojno opremo GO TALK.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo