Spremljajte izrabljenost baterije v električnih vozilih

Odkrijte, kako dolgo bo zdržala baterija vašega električnega vozila.

Kako določite, kako dolgo bo zdržala baterija vašega električnega vozila?

Če razmišljate o dodajanju električnih vozil v svoj vozni park, vam bo razumevanje, kako hitro se poslabša stanje baterije (degradacija) v električnih vozilih, pomagalo sprejeti bolj samozavestno odločitev, saj bo izguba zmogljivosti vplivala na doseg, stroške lastništva in pričakovano preostalo vrednost.

Geotab vam lahko pomaga tako, da z vami deli podatke o zmogljivosti baterije vozila. Oglejte si združene povprečne podatke za 24 znamk in modelov vozil z našim orodjem za spremljanje poslabšanja stanja baterije. Naš nabor podatkov temelji na resničnem stanju baterij, izmerjenem v 6.300 voznih parkih in potrošniških električnih vozilih, kar skupno nanese 1,8 milijona dni podatkov.

Prikazane krivulje degradacije predstavljajo povprečno črto trenda iz analiziranih podatkov. Te grafe je treba jemati kot splošen vpogled v zdravje akumulatorja in ne kot natančno napoved.

Primerjajte izrabljenost baterije glede na model vozila

Orodje za spremljanje poslabšanja stanja baterije vam omogoča primerjavo stanja baterije skozi čas, za različne znamke in modele vozil različnih letnikov. Degradacija temelji na opazovanih podatkih, zato bodo pri novejših modelih prikazane krajše degradacijske črte.

Želite primerjati več vozil?

Preprosto kliknite na simbol “+”, da jih dodate več.

Opomba: Vključeni so samo modeli, pri katerih ima Geotab dovolj podatkov za prikaz. To orodje se bo občasno posodabljalo, ko se bo zbralo in analiziralo več podatkov.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
   Calculate Shipping
   Dodajte kodo